У Чернівцях узяли під варту 18-річну дівчину, яка, ймовірно, зберігала та продавала наркотики у великих розмірах

Пошук
UA EN

У Чернівцях узяли під варту 18-річну дівчину, яка, ймовірно, зберігала та продавала наркотики у великих розмірах

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівцях узяли під варту 18-річну дівчину, яка, ймовірно, зберігала та продавала наркотики у великих розмірах. За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Про це пише С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У поліції зазначають, що, відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо можливого незаконного збуту наркотиків, правоохоронці 14 червня зупинили для перевірки підозрілу дівчину. Під час огляду в наплічнику 18-річної місцевої жительки поліцейські виявили та вилучили шість пакетів із речовинами та таблетками, схожими на наркотичні.

Чернівчанку в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігурантки співробітники поліції виявили та вилучили:

  • 128 пробників із прозорою речовиною;
  • зіп-пакети у великій кількості різних розмірів;
  • ізолюючі стрічки;
  • електронні ваги;
  • скляні та пластикові ємкості;
  • зіп-пакети із кристалічною речовиною білого кольору.

Правоохоронці все вилучене направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили дівчині про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 і 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав фігурантці запобіжний захід — тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили 29-річного чоловіка, який вирощував вдома коноплі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано