У Чернівцях розпочався V Всеукраїнський фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю «Сузір’я любові» (фото)

Пошук
UA EN

У Чернівцях розпочався V Всеукраїнський фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю «Сузір’я любові» (фото)

Поділись новиною:

V Всеукраїнський фестиваль культури та творчості людей з інвалідністю «Сузір’я любові» з 3 до 5 жовтня триває в Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука.

«З 25 міст України до нас на фестиваль приїхали творчі, талановиті, усміхнені люди, які своїм серцем, своєю любов’ю, своєю творчістю доносять до нас основний меседж — творчість немає інвалідності», — розповіла зі сцени організаторка й засновниця фестивалю «Сузір’я любові» Любов Свіріденко.

Усі охочі мають змогу придбати на виставці-продажу творчі роботи учасників фестивалю, а виручені кошти організатори спрямують на підтримку ЗСУ.

До слова, справжні, неприховані емоції в учасників фестивалю викликали саме наші військові, які втратили на війні кінцівки, але це не завадило їм вийти на сцену фестивалю.

Фото — Тарас Піц

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Чернівецький національний університет святкує 149 років з дня заснування
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича 4 жовтня відзначає 149 річницю з дня його офіційного відкриття. З 1875 року він декілька разів змінював назву, керівників, відкривалися нов...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано