У Чернівцях триває ІІ конференція-воркшоп «Управління в освіті: формування цілісної (доброчесної) особистості» (фото)

Пошук
UA EN

У Чернівцях триває ІІ конференція-воркшоп «Управління в освіті: формування цілісної (доброчесної) особистості» (фото)

Поділись новиною:

У Мармуровій залі ЧНУ ім. Ю. Федьковича 31 липня та 1 серпня відбуватиметься захід, що об’єднає управлінців у сфері освіти, політиків, педагогів та представників громадських організацій.

Конференція-воркшоп присвячена темі доброчесності та впливу освітньої системи на її формування. Особлива увага приділяється чеснотам та цінностям, притаманним доброчесній особистості, а також тому, як освітній процес може сприяти їх розвитку.

Серед спікерів панельних дискусій: Голова Національного агентства із забезпечення якості освіти Андрій Бутенко, директорка Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, проректорка Харківського національного університету ім. В. Каразіна, ексміністерка освіти й науки України Лілія Гриневич, президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт та інші. Модерує дискусії Голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак.

Ідеї, напрацьовані під час заходу, будуть систематизовані, описані та доступні громадськості для пошуку ефективних рішень, спрямованих на розвиток системи освіти в Україні.

Фото: Тарас Піц

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано