У Чернівцях тимчасово не курсує тролейбус №11: у чому причина

Пошук
UA EN

У Чернівцях тимчасово не курсує тролейбус №11: у чому причина

Поділись новиною:

Тролейбус №11 у Чернівцях тимчасово не курсує. До Чернівецького тролейбусного правління надійшов лист від поліції, в якому вказано, що, згідно з правилами, електротранспорт не має курсувати через залізничний переїзд, оскільки це впливає на безпеку руху пасажирських перевезень.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку ЧТУ у Facebook.

Замість цього маршруту чернівчани можуть скористатися автобусним маршрутом №23, який дублює 11-й. На ньому, за даними ЧТУ, курсують шість автобусів, інтервал між якими становить 10 хвилин.

Також центр міста та Садгірський район з’єднують автобусний маршрут №15 та тролейбусний маршрут №5, які також курсують у цьому напрямку.

У тролейбусному управлінні додають, що зазначені маршрути є пільговими, відтак безоплатний проїзд здійснюється за наявності та валідації транспортної картки «Пільгова».

Нагадаємо, улітку 2022 року через цю ж причину заборонили тролейбусний маршрут №9. На ньому замість електротранспорту тепер їздять автобуси.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано