У Чернівцях суперечка між двома чоловіками закінчилась вбивством: підозрюваного затримали та помістили до ізолятора

Пошук
UA EN

У Чернівцях суперечка між двома чоловіками закінчилась вбивством: підозрюваного затримали та помістили до ізолятора

Поділись новиною:

У Чернівцях 28 липня сталася суперечка між двома чоловіками, внаслідок якої загинув 21-річний хлопець. Правоохоронці вже знайшли підозрюваного та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.  

Про це повідомляє С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події правоохоронці встановили, що ввечері 28 липня, перебуваючи на вулиці Каштановій у Чернівцях, між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту 42-річний чернівчанин завдав 21-річному місцевому жителю удар ножем в грудну клітку, внаслідок чого хлопець помер.  Зловмисник з місця інциденту втік.

Опісля поліцейські встановили особу порушника та місце його перебування. Відтак, правоохоронці затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також йому повідомили про підозру в умисному вбивстві – йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Тіло загиблого співробітники поліції направили на проведення судово-медичної експертизи.

У поліції додали, що правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях затримали чоловіка, який намагався вбити свого знайомого.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано