У Чернівцях судитимуть айтішника, який який розповсюджував дитячу порнографію

Пошук
UA EN

У Чернівцях судитимуть айтішника, який який розповсюджував дитячу порнографію

Поділись новиною:

На Буковині перед судом постане 30-річний чернівчанин, який розповсюджував порноконтент за участі дітей. Чоловіку загрожує до 12 років за ґратами.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

У відомстві зазначають, що ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактами умисного одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та розповсюдження дитячого порнографічного контенту (ч. 1, 3 ст. 301–1 КК України).

За даними слідства, 30-річний ІТ-фахівець із Чернівців, використовуючи власний персональний комп’ютер, упродовж травня-жовтня 2022 року завантажив із всесвітньої мережі Інтернет відеопродукцію з дитячою порнографією. Надалі він розповсюджував порнографічний контент серед приватних користувачів всесвітньої павутини.

Під час слідства правоохоронці виявили та вилучили в обвинуваченого жорсткі магнітні диски, на яких зберігались файли з дитячою порнографією.

Раніше ми писали, що в Чернівецькій області судитимуть 16-річного хлопця, який обвинувачується в крадіжці. 20 березня буковинець вкрав товар на понад 16 тисяч гривень із продуктового магазину в селі Панка.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано