У Чернівцях стався конфлікт між патрульними та цивільними: у поліції розпочали службове розслідування

Пошук
UA EN

У Чернівцях стався конфлікт між патрульними та цивільними: у поліції розпочали службове розслідування

Поділись новиною:

У Чернівцях 15 червня трапився конфлікт між патрульними поліцейськими та цивільними. У поліції ініціювали службове розслідування.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Патрульної поліції Чернівецької області.

«15 червня, близько 10-ї години, патрульні отримали повідомлення про хуліганство, у Чернівцях на вулиці Вокзальній. На місці інспектори встановили обставини події та склали відповідні адміністративні матеріали», — йдеться в дописі патрульної поліції у Facebook.

Правоохоронці зазначають, що згодом, відповідно до ст. 32 ЗУ «Про Національну поліцію», для перевірки даних патрульні вимагали предʼявити військово-облікові документи всіх учасників події. Один із чоловіків не мав їх із собою, але через деякий час документи приніс його родич. Тоді для уточнення даних громадянина запросили до ТЦК, проте чоловік відмовився та сказав, щоб його затримували, в іншому випадку він відмовляється їхати. Інспектори затримали громадянина.

«Усі обставини щодо вказаної події та дій поліцейських будуть ретельно перевірені, керівництвом управління патрульної поліції в Чернівецькій області», — додають у поліції.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях цивільний напав на представника ТЦК.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
У Чернівцях з 1 липня вводять спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення
Починаючи з 1 липня, у Чернівцях обмежать ввімкнення зовнішнього освітлення у нічний час. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У ...
Війна
25.06
12:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано