У Чернівцях сталися дві ДТП із потерпілими: травми отримали мотоциклісти та їхні пасажири

Пошук
UA EN

У Чернівцях сталися дві ДТП із потерпілими: травми отримали мотоциклісти та їхні пасажири

Поділись новиною:

У четвер, 26 вересня, у Чернівцях трапилися дві аварії з потерпілими. Унаслідок ДТП травми отримали два мотоциклісти та їхні пасажири.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що в аварії на проспекті Незалежності в Чернівцях 43-річний водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter, виконуючи маневр повороту, допустив зіткнення з мотоциклом Kawasaki під керуванням 17-річного буковинця.

Унаслідок ДТП мотоцикліст та його 18-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілих до медзакладу. Після надання необхідної допомоги кермувальника госпіталізували, а пасажира відпустили додому.

Також цього дня ще одна автопригода трапилась на вулиці Кармелюка в обласному центрі. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 19-річний водій мотоцикла Honda Dio не впорався з керуванням та зіткнувся зі стовпом.

У результаті аварії мотоцикліст та його 18-річна пасажирка травмувалися. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

Відомості про автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вилучили транспортні засоби та проводять досудові розслідування.

Нагадаємо, у Лужанах мотоцикліст врізався в автомобіль і потрапив із травмами в лікарню.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано