У Чернівцях рятувальники влаштували сюрприз на день народження 8-річного хлопчика, який мріє стати вогнеборцем

Пошук
UA EN

У Чернівцях рятувальники влаштували сюрприз на день народження 8-річного хлопчика, який мріє стати вогнеборцем

Поділись новиною:

Батьки 8-річного Артура в його день народження повели хлопця у пожежну-рятувальну частину, оскільки той мріє у майбутньому стати вогнеборцем.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Вказується, що у свій день народження Артур завітав до пожежно-рятувального підрозділу міста Чернівці, де на нього чекало чимало приємних сюрпризів. Насамперед рятувальники привітали хлопчика з 8-річчям та подарували йому святковий торт. 

Після вітань іменинник отримав можливість на день стати справжнім рятувальником: приміряти бойовий одяг, посидіти в пожежному автомобілі та ліквідувати умовну пожежу. Майбутній вогнеборець також відвідав музей пожежно-рятувальної справи Буковини.

«Дитячі мрії повинні здійснюватись, а ми, дорослі, докладемо всіх зусиль, щоб кожен маленький хлопчик чи дівчинка мріяли, вірили та були щасливими під мирним небом України», – зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині 23 травня сталося десять пожеж у житлових секторах та на відкритих територіях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький міський голова Роман Клічук на Сумщині передав військовим броньовані автівки
Міський голова Чернівців разом зі своїм заступником Василем Зазуляком відвідали військових у Сумській області. Про це пише С4 з посиланням на допис Романа Клічука у Facebook. Там посадовці ...
Війна
29.09
19:57
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано