У Чернівцях прибуток від туристичної сфери зріс майже на 46%, як порівняти з минулим роком

Пошук
UA EN

У Чернівцях прибуток від туристичної сфери зріс майже на 46%, як порівняти з минулим роком

Поділись новиною:

Чернівецька громада від початку року сплатила 15 млн 26 тис. грн податків від туристичної галузі у бюджети різних рівнів.

Про це повідомили у департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради, пише С4.

За інформацією департаменту, цьогорічні показники є на 39,06 % більшими, як порівняти з довоєнними показниками. У 2021 році податкові надходження до бюджетів усіх рівнів становили 10 млн 806 тис. грн.

Згідно з даними Головного управління ДПС у Чернівецькій області від діяльності у сфері туристичного та готельного бізнесу на території Чернівецької міської територіальної громади з січня по липень 2024 року до бюджету Чернівецької громади суб’єктами господарювання сплачено 12 млн 994 тис. грн.

Це, вказують у відомстві, на 45,42% більше, як порівняти з аналогічним періодом 2023 року (8 млн 936 тис. грн).

«Незважаючи на наявні загрози, викликані воєнним періодом, продовжуємо працювати, адже позитивний туристичний рух сприяє розвитку економіки, створенню нових робочих місць та залученню інвестицій», – додали в міському департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька область у 2024 році посіла перше місце серед інших областей України за динамікою податкових надходжень у галузі туризму. Буковина цьогоріч сплатила до бюджету 17 мільйонів 595 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано