У Чернівцях планують перейменувати вулицю Ентузіастів та три провулки

Пошук
UA EN

У Чернівцях планують перейменувати вулицю Ентузіастів та три провулки

Політика
08.10
16:37

Поділись новиною:

Чернівецька міська рада оголосила громадські консультації щодо перейменування в місті однієї вулиці та трьох провулків.

Про це пише С4 з посиланням на сайт міської ради.

Фото: Тарас Піц

Так, провулок Буковинський пропонують назвати на честь Іллі Міського – відомого скрипаля та композитора. Провулок Львівський хочуть перейменувати на вулицю Отто фон Габсбурга – нащадка останнього, перед скасуванням інституту монархії, імператора Австро-Угорщини Карла І.

Вулиця Ентузіастів, своєю чергою, може стати вулицею Любомира Гузара – українського релігійного діяча, патріарха-предстоятеля УГКЦ, а провулок Ентузіастів – вулицею Героїв УПА.

Свої пропозиції мешканці Чернівецької громади можуть надсилати на пошту [email protected] або звертатися за номером 55 08 61 до 09.12.2024 включно.

Нагадаємо, на останній сесії міської ради у Садгірському районі Чернівців вулицю О. Афанасьєва-Чужбинського перейменували на честь Дмитра Сірмана – краєзнавця, громадського активіста, депутата багатьох скликань Чернівецької міської ради.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано