У Чернівцях під час ремонту трубопроводу на проїжджій частині виявили провалля глибиною в 3 метри (фото)

Пошук
UA EN

У Чернівцях під час ремонту трубопроводу на проїжджій частині виявили провалля глибиною в 3 метри (фото)

Поділись новиною:

У Чернівцях цього тижня планувати відремонтувати каналізаційний трубопровід на вулиці Поповича. У процесі демонтажу асфальтного покриття працівники Водоканалу виявили провалля глибиною в майже 3 метри.

Про це повідомляють журналісти С4 з місця події.

Начальник каналізаційної дільниці КП «Чернівціводоканал» Василь Солонар каже, що завдяки запланованому ремонту вдалося уникнути небезпечної ситуації на проїжджій частині.

«Роботи ускладнені тим, що через порушення цілісності труби було вимивання ґрунту, тому зараз доводиться проводити ремонт у мокрій землі, що сповільнює роботу», – говорить Солонар.

Комунальники планують завершити роботи до завтра. У цей час на вулиці буде обмежений рух транспорту.

Крім того, нині в місті виявили чотири аварійні ситуації на каналізаційних мережах. Роботи по заміні труб проводять ще й на вулиці Доброго та в районі площі Філармонії.

Людей для ліквідації аварій критично не вистачає. Василь Солонар додає, що наразі в місті працюють лише три бригади, хоча для виконання такого обсягу роботи потрібно щонайменше вісім.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано