У Чернівцях під час бійки нетверезий чоловік намагався зарізати свого товариша

Пошук
UA EN

У Чернівцях під час бійки нетверезий чоловік намагався зарізати свого товариша

Поділись новиною:

У Чернівцях під час розпивання алкоголю спалахнула бійка між двома чоловіками. У результаті один із з них завдав своєму товаришу важких ножових поранень. Його затримали та повідомили про підозру.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що до поліції надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізований 36-річний мешканець Чернівців.

На місці події поліцейські встановили, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв у дворі будинку між двома містянами виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. У ході конфлікту 35-річний чоловік взяв кухонний ніж та завдав знайомому два удари в живіт і пах.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де діагностували у нього проникаюче ножове поранення живота та поранення в ділянці паху.

З місця злочину правоохоронці вилучили речові докази та направили на експертизу. Поліцейські також затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Опісля чоловіку повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що до 12 років за ґратами засудили чернівчанина, який вбив свого знайомого, вдаривши ножем у серце.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано