У Чернівцях нетверезий водій виїхав на зустрічну смугу і спричинив ДТП: є потерпіла

Пошук
UA EN

У Чернівцях нетверезий водій виїхав на зустрічну смугу і спричинив ДТП: є потерпіла

Поділись новиною:

На вулиці Січових Стрільців у Чернівцях 12 вересня сталася ДТП з потерпілою. За фактом аварії слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля Аudi А6, рухаючись вулицею Січових Стрільців, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з авто Renault Logan під керуванням 35-річного місцевого жителя.

Унаслідок ДТП 50-річна пасажирка автівки Renault Logan отримала травму ноги. Лікарі бригади швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до медичного закладу.

Поліцейські затримали водія та внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 11 вересня на Буковині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Травми отримали 61-річний водій та 56-річний пішохід.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано