У Чернівцях на вулиці Лук’яновича зіткнулися два авто: є постраждалі

Пошук
UA EN

У Чернівцях на вулиці Лук’яновича зіткнулися два авто: є постраждалі

Поділись новиною:

У суботу, 13 липня, у Чернівцях на вулиці Лук’яновича сталася ДТП з потерпілими. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. 

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 55-річний водій автомобіля Mazda CX-5 зіткнувся з автівкою Opel Zafira під керуванням 43-річного жителя Чернівецького району.

Унаслідок ДТП травми отримала пасажирка Opel Zafira. 43-річну буковинку лікарі госпіталізували до медичного закладу, для надання відповідної допомоги.

Слідчі поліції за фактом автопригоди внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 12 липня у Чернівецькій області сталися дві аварії з потерпілими.

Слідкуйте за нами у Telegram 

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано