У Чернівцях на території ліцею №18 з’явиться мініполе для футболу та волейболу

Пошук
UA EN

У Чернівцях на території ліцею №18 з’явиться мініполе для футболу та волейболу

Політика
05.07
11:28

Поділись новиною:

У Чернівцях визначилися з переможцем інвестиційного конкурсу на облаштування спортивної інфраструктури на території ліцею №18. За 2 млн грн там побудують поле міні футбольне та волейбольне.

Про це повідомили у департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради, пише С4.

Зазначається, що 3% від суми, запланованої на створення майданчиків, переможець конкурсу буде сплачувати до бюджету громади як інвестиційний внесок.

У департаменті вказують, що адміністрація та ліцеїсти зможуть користуватися полями на безоплатній основі у першу половину дня під час навчального процесу, а приватний інвестор на комерційній основі – у другу половину дня, після закінчення навчального процесу.

З переможцем інвестиційного конкурсу вже підписали тристоронній договір, який напередодні затвердили на засіданні виконкому. Директор департаменту Сергій Бостан зауважив, що це перший подібний проєкт, який запрацював завдяки механізму з залучення інвестицій через конкурс і додав, що місто й надалі активно працюватиме над тим, щоб залучити позабюджетні кошти в покращення інфраструктури й реалізацію проєктів з розвитку.

Нагадаємо, торік на території ліцею №18 розпочалися ремонтні роботи. Окрім облаштування спортивного майданчика, там ще й наводять лад на території.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано