У Чернівцях на одному з маршрутів приватного перевізника з’являться валідатори

Пошук
UA EN

У Чернівцях на одному з маршрутів приватного перевізника з’являться валідатори

Поділись новиною:

У чернівецьких автобусах, які обслуговує ТОВ «Діліжанс», невдовзі з’являться валідатори.

Про це пише С4 з посиланням на компанію-оператора електронного квитка IQ ticket у Facebook.

Вказується, що це перший приватний перевізник у Чернівцях, що передав банківське ID для інтеграції з системою. Відтак, оператор електронного квитка тепер має можливість підключити оплату банківськими картками до валідаторів в автобусах перевізника, а невдовзі й поставити й самі валідатори в маршрутках.

ТОВ «Діліжанс» обслуговує маршрут №39 від площі Пресвятої Марії до вулиці С. Скальда. У робочі дні на маршруті курсує п’ять-шість автобусів, а на вихідних – по три-чотири.

Водночас інші 12 перевізників ще не уклали договір еквайрингу з банком та не передали ID до оператора електронного квитка для налаштування програмного забезпечення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях пільговики тепер можуть поповнити транспортну картку, щоб їздити на всіх маршрутах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано