У Чернівцях на двох вулицях тимчасово обмежать проїзд для транспорту

Пошук
UA EN

У Чернівцях на двох вулицях тимчасово обмежать проїзд для транспорту

Поділись новиною:

На перехресті вулиці Миру та Винниченка, а також на вулиці Горіхівській у Чернівцях тимчасово обмежать рух для транспортних засобів.

Про це пише С4 з посиланням на розпорядження міського голова №69-р та №70-р.

Так, на вулиці Горіхівській «Чернівцігаз» має ліквідувати аварію на газопроводі низького тиску. Відтак, біля будинку №89-Е з 16 лютого по 20 лютого частково обмежать рух транспорту. Після завершення робіт до 23 лютого триватиме відновлення дорожнього покриття та поверхневого шару тротуарів.

У зв’язку з обмеженнями можуть відбуватися зміни в русі громадського транспорту.

Водночас на перехресті вулиць Миру та В. Винниченка «Чернівціжитлобуд» має відремонтувати високовольтний електрокабель. У зв’язку з цим проїзд на цій ділянці частково перекриють з 25 по 29 лютого. Після завершення робіт підрядник відновлюватиме дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів до 3 березня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на вулиці Героїв Майдану та С. Скальда у Чернівцях на кілька місяців частково обмежать рух транспорту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано