У Чернівцях на декількох вулицях обмежать проїзд для транспорту: перелік

Пошук
UA EN

У Чернівцях на декількох вулицях обмежать проїзд для транспорту: перелік

Поділись новиною:

На вулиці Р. Шухевича, Немирівській, Роменській, а також перехресті Л. Каденюка та Маловокзальної буде обмежений рух для транспорту.

Про це пише С4 з посиланням на сайт Чернівецької міської ради.

Так, з 25 липня по 23 серпня на вулиці Немирівській на ділянці дороги від будинку №6-А до перехрестя з вулицею Роменською, а також по вулиці Роменській від перехрестя з Немирівською до будинку №1-Г буде частково обмежено рух транспортних засобів у зв’язку з проведенням приєднанням індивідуального житлового будинку до централізованих систем водопостачання та водовідведення. 

З 29 липня по 22 серпня на вулиці Р. Шухевича на ділянці дороги від будинку №23 до будинку №33 частково обмежать рух транспорту через роботи з прокладання мережі зливової каналізації в межах проєкту «Зовнішня мережа дренажної каналізації». 

Паралельно на перехресті вулиць Л. Каденюка та Маловокзальної ремонтуватимуть дорожнє покриття. Через це з 29 по 31 липня на цій ділянці буде частково обмежений рух для транспорту.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях протягом місяці обмежать рух на проспекті Незалежності та вулиці Героїв Майдану через ремонт міжбудинкових проїздів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано