У Чернівцях на благодійному концерті «Молодіжний vibe» збирали кошти на потреби військових (фото)

Пошук
UA EN

У Чернівцях на благодійному концерті «Молодіжний vibe» збирали кошти на потреби військових (фото)

Поділись новиною:

«Молодіжний vibe», що відбувся у сквері навпроти ЧНУ, об’єднав не тільки благодійний концерт, а й ярмарок солодощів, книг, цікаві майстер-класи, представлення громадських організацій тощо.

Усі охочі мали змогу навчитися робити маскувальні сітки, або малювати на кавовій гущі. За благодійний внесок штучний інтелект міг згенерувати портрети. А на концертній частині виступило чимало чернівецьких як вже відомих, так і поки що невідомих виконавців: Запал, Senator, Silver bullets, Григірчик, Ivan Lucky, Даня Граф, та інші.

Під час заходу збирали кошти на авто для працівника Чернівецького драмтеатру Романа Ясницького, який нині служить у складі 2 механізованого батальйону 150 окремої механізованої бригади ЗСУ. Авто потрібне хлопцям для виконання бойових завдань на східному напрямку.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше у дворику Чернівецької ратуші відбулося нагородження молоді за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики Чернівецької громади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано