У Чернівцях монтують п’ять модульних котелень, які використовуватимуть у разі надзвичайних ситуацій

Пошук
UA EN

У Чернівцях монтують п’ять модульних котелень, які використовуватимуть у разі надзвичайних ситуацій

Поділись новиною:

У Чернівцях на постійній основі працюватимуть п’ять модульних котелень. Їх торік місту передали міжнародні партнери.

Про це пише С4 з посиланням на заступника міського голови Василя Зазуляка.

За його словами, раніше модульні котельні встановили як тимчасові об’єкти у закладах соціальної сфери. Вони потрібні на випадок надзвичайної ситуації та можуть стати пунктами обігріву для великої кількості людей.

Зараз їх вирішили змонтувати та під’єднати згідно з проєктною документацією. Для цього замовили нові труби, обладнання та альтернативне паливо.

«Окрім стандартної підготовки до опалювального сезону, посилено готуємось до можливих надзвичайних ситуацій. Сподіваємось на краще, але працюємо, щоб мінімізувати негативні наслідки від дій недокраїни», – додав Зазуляк.

Раніше ми писали про те, що у Чернівцях до жовтня планують встановити когенераційні установки, які забезпечать місто електрикою і теплом при тривалих вимкненнях світла. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано