У Чернівцях для ветеранів відкрили новий Центр підтримки: яку допомогу надаватимуть захисникам

Пошук
UA EN

У Чернівцях для ветеранів відкрили новий Центр підтримки: яку допомогу надаватимуть захисникам

Війна
26.06
13:15

Поділись новиною:

Для ветеранів у Чернівцях відкрили новий Центр підтримки. У ньому для захисників та їхніх родин працюватимуть кейс-менеджери, які надаватимуть консультації та допомагатимуть зорієнтуватися в отриманні необхідних послуг.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, пише С4.

У Мінреінтеграції зазначили, що центр допомагатиме ветеранам адаптуватися до цивільного життя після війни через групові заняття. Йдеться про заняття з комунікації, які сприятимуть їхній психологічній та соціальній адаптації.

Також там проводитимуть тренінги з можливостей отримання грантів і ведення бізнесу.

Довідка: Центр підтримки ветеранів створено ГО «Гідність Буковини» в співпраці з департаментом соціальної політики Чернівецької міської ради та Чернівецьким міським центром соціальних служб за підтримки UNDP та Європейського Союзу в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні».

Нагадаємо, раніше ми писали, що для ветеранів в Україні діє програма, що надає можливість військовослужбовцям безплатно одержати засоби для реабілітації.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано