У Чернівцях чоловік вдарив військового через місце на парковці

Пошук
UA EN

У Чернівцях чоловік вдарив військового через місце на парковці

Війна
07.04
17:00

Поділись новиною:

На бульварі Героїв Крут у Чернівцях чоловік не поділив місце на парковці і вирішив вдарити військового. Чернівчанин накинувся на бійця нецензурними словами, вдарив його по обличчю та втік з місця події.

Про це у Facebook розповів брат потерпілого Олександр Ставчанський, пише С4.

«Хто зараз знаходиться в Чернівцях, велике прохання знайти чоловічка на машині KІА Sportage, який не поділив стоянку та нецензурними словами образив мого брата, який у слід почув слова «Ви за**али воєнниє». Після цього вдарив в обличчя мого брата та втік з місця пригоди», – написав чернівчанин.

Сам Роман Ставчанський, з яким трапився інцидент, у коментарі molbuk.ua розповів, що ситуація була зовсім не конфліктною і він такого не очікував.

«Я припаркувався біля 5 під’їзду будинку №4 на Бульварі Героїв Крут. Через сніг машину трохи заносило. Ззаду мене під’їхала машина КІА. Я вийшов і попросив чоловіка, щоб він почекав, доки я припаркуюся. Услід почув, що це його місце. Я відповів, як це за рік, що я служив, можна було місце купити для паркування. Після цього чоловік просто підійшов до мене і кулаком вдарив у ніс. Одразу сів у машину та поїхав», – сказав військовий.

Водночас, у коментарі С4 у пресслужбі поліції повідомили, що нападником виявився 38-річний чернівчанин, на нього вже склали адмінпротокол за статтею 173 «Дрібне хуліганство». Подальшу долю чоловіка вирішить суд.

Як повідомлялося раніше, священники УПЦ московського патріархату у Хмельницькому побили добровольця ЗСУ після його запитання «Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат?».

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано