У Чернівцях арештували нерухомість підприємця на 24 млн грн за ухиляння від сплати податків

Пошук
UA EN

У Чернівцях арештували нерухомість підприємця на 24 млн грн за ухиляння від сплати податків

Поділись новиною:

Підприємець, який займався продажем тирси хвойних порід у Чернівцях, ухилявся від сплати податків. Відтак, детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області арештували майно  фігуранта кримінального провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу БЕБ у Чернівецькій області.

Слідством встановлено, що підприємець, займався продажем тирси хвойних порід та здавав в оренду нерухоме майно. При цьому, ухиляючись від сплати податків, купував нерухомість на території Чернівецької області.

Загальна орієнтовна вартість нерухомості становить 24 млн грн. Її арештували, аби  відшкодувати завдані державі збитки.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів) здійснюють детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області за процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що буковинські поліцейські встановили особу чоловіка, який увечері 14 березня спричинив стрілянину в Чернівцях. Ним виявився 26-річний житель села Олексіївка Дністровського району.

Читайте також:

Зеленський вручив родині загиблого бійця з Буковини, якому присвоїли звання Героя України, орден «Золота Зірка»
Володимир Зеленський у Києві вручив ордени «Золота Зірка» військовим, яким присвоєно звання Героя України. Частину бійців почесною нагородою відзначили посмертно. Про це пише С4 з посиланням на са...
Війна
22.04
14:54
У Вижницькому районі невідомі напали на представника ТЦК, через що військовому довелося здійснити постріли
Поблизу села Чорногузи група цивільних напала на представника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Щоб захиститися, військовому довелося здійснити постріли в землю. Про ц...
Війна
20.04
16:05
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано