У Чернівцях 23-річний водій наїхав на малолітнього пішохода: деталі ДТП

Пошук
UA EN

У Чернівцях 23-річний водій наїхав на малолітнього пішохода: деталі ДТП

Поділись новиною:

У суботу, 6 квітня, у Чернівцях сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався 5-річний хлопчик. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 23-річний житель Чернівців, керуючи автомобілем «Volkswagen», допустив наїзд на 5-річного хлопчика. У результаті ДТП малолітній-пішохід отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні смертельної ДТП буковинцю, який наїхав на пішохода, повіз його в лікарню та переховувався, поки самостійно не здався в поліцію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано