У Чернівцях 20-річний чоловік на авто наїхав на пішохода

Пошук
UA EN

У Чернівцях 20-річний чоловік на авто наїхав на пішохода

Поділись новиною:

Увечері 19 вересня у Чернівцях на вулиці С. Скальда сталася ДТП з постраждалим пішоходом. За фактом аварії правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 20-річний водій автомобіля Volkswagen Passat допустив наїзд на жінку-пішохода. У результаті аварії 42-річна чернівчанка отримала травму ноги. Медики доправили потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 17 вересня у селі Киселів сталася ДТП із потерпілим. Унаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем травми отримав водій двоколісного.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано