У центрі Чернівців обвалився карниз фасаду житлового будинку: хто його відремонтує

Пошук
UA EN

У центрі Чернівців обвалився карниз фасаду житлового будинку: хто його відремонтує

Культура
23.09
14:48

Поділись новиною:

На вулиці Кароля Мікулі, 7 у середмісті Чернівців обвалився карниз фасаду житлового будинку.

Як повідомила Радіо С4 директорка управління охорони культурної спадщини Вікторія Діденко, будівля знята з балансу міської ради, тож відповідальність за її стан несуть мешканці.

Вони, за її словами, можуть скористатися програмою збереження історичної забудови, за якою 70% робіт профінансують з міського бюджету. Ще 30% повинні будуть оплатити співвласники.

Щодо цегли, то прибрати її з проїжджої частини також мають мешканці, забере відходи компанія з вивезення сміття. Поки рух на ділянці біля сьомого будинку перекритий.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на вулиці Кобилянської та розі вулиць Головна-Кафедральна в Чернівцях реставрують фасади будівель.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано