У 20-градусний мороз через гори прямував до Румунії: на Буковині затримали відчайдушного ухилянта

Пошук
UA EN

У 20-градусний мороз через гори прямував до Румунії: на Буковині затримали відчайдушного ухилянта

Поділись новиною:

У вівторок, 10 січня, прикордонники у Чернівецькій області викрили сімох військовозобов’язаних чоловіків, котрі намагалися поза пунктами пропуску нелегально потрапити до сусідніх держав.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише С4.

Так, минулої ночі прикордонники Чернівецького загону затримали 39-річного мешканця Київської області. Чоловік, ризикуючи власним життям, у 20-градусний мороз прямував до Румунії, надягнувши на ноги спортивні кросівки.

Незаконного «туриста» виявив прикордонний наряд під час подолання ним інженерних споруд на одній з гірських ділянок кордону відділу «Селятин».

Також минулої доби охоронці кордону припинили ще чотири випадки незаконного порушення кордону та затримали шістьох мешканців Харківської, Миколаївської та Вінницької областей, які прямували до Молдови.

Правопорушників виявили при спробі потрапити до прикордонної смуги на ділянках відділів «Сокиряни», «Кельменці» та «Мамалига».

Усіх військовозобов’язаних чоловіків доставили до прикордонних підрозділів та оформлено відповідні документи. Подальшу долю порушників вирішить суд.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині затримали «бізнесмена», який організував незаконний перетин кордону. За “подорож” двоє чоловіків заплатили 13 тисяч євро.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано