Тротуари в центрі міста та декілька вулиць: що ремонтують зараз у Чернівцях

Пошук
UA EN

Тротуари в центрі міста та декілька вулиць: що ремонтують зараз у Чернівцях

Поділись новиною:

У Чернівцях наразі оновлюють дорожнє покриття двох вулиць. Також комунальники взялися за оновлення тротуарів.

Про це інформує С4 з посиланням на департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.

Зокрема, нині триває процес поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Учительської. Там підрядник стелить нижній шар нового асфальту.

Надалі ремонтуватимуть верхній шар та благоустрій узбічь. Роботи планують завершити на початку цього тижня за відсутності дощів, аби розпочати наступні.

Також поточний ремонт розпочався на ремонт вулиці Кошового на ділянці від Черемшини до Сторожинецької. Наразі підрядник знімає те, що залишилося від старого асфальту, а попереду дорогу асфальтують та облаштують тротуари.

Крім того, комунальник розпочали капітальний ремонт тротуару на вулиці Емінеску. Паралельно підрядник також приступає до ремонту тротуару на вулиці Комарова в районі буд. №2.

Раніше ми писали про те, що з 24 квітня по 24 травня у Чернівцях буде частково обмежено рух вулицею Кошового. Також рух транспортних засобів обмежать на вулиці Південно-Кільцевій.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано