Три ліцеї із Чернівців потрапили до рейтингу найкращих шкіл України

Пошук
UA EN

Три ліцеї із Чернівців потрапили до рейтингу найкращих шкіл України

07.09
10:47

Поділись новиною:

Три чернівецьких ліцеї потрапили до рейтингу найкращих шкіл України. Список навчальних закладів склали за результатами НМТ 2023 року.

Про це пише С4 із посиланням на інформаційний ресурс «Освіта.ua».

Вебпортал «Освіта.ua» склав підсумкову таблицю рейтингу найкращих закладів загальної середньої освіти України, до якої потрапили три ліцеї із Чернівців. А саме:

  • Чернівецький ліцей №1 математичного та економічного профілів Чернівецької міськради
  • Чернівецький ліцей №9 Чернівецької міськради
  • Чернівецький багатопрофільний ліцей №11 «Престиж» Чернівецької міськради

Зазначимо, що для укладання рейтингу загальноосвітніх закладів використано результати національного мультипредметного тесту, отримані випускниками шкіл у 2023 році.

Водночас усі ці три заклади освіти також очолили рейтинг шкіл Чернівців за 2023 рік. Відтак ліцей №1 посів перше місце в рейтингу за підсумками НМТ, друге місце за кількістю балів посів ліцей №9, і третє – багатопрофільний ліцей №11 «Престиж».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що учні та працівники ліцею №11 в Чернівцях зібрали майже 110 тисяч гривень на автівку військовим.

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано