Травмувалися двоє людей, серед них неповнолітній: на Буковині минулої доби сталися дві ДТП

Пошук
UA EN

Травмувалися двоє людей, серед них неповнолітній: на Буковині минулої доби сталися дві ДТП

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 6 лютого сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали двоє людей. Йдеться про аварії в Чернівцях та Хотині.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Одна з ДТП сталася на Проспекті Незалежності у Чернівцях. Попередньо правоохоронці встановили, що 52-річний місцевий житель, керуючи автомобілем, зіткнувся з електричним самокатом, яким керував 13-річний чернівчанин.

У результаті автопригодм хлопець отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилася в місті Хотин. Поліцеські попередньо встановили, що 49-річний водій автомобіля наїхала на 39-річну жительку Хмельницької області.

Унаслідок аварії жінка-пішохід травмувалася. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілу до лікарні.

За обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селі Тарашани поліцейські помітили водія, котрий значно перевищив дозволену швидкість у межах населеного пункту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано