Травми отримав пенсіонер та неповнолітній: у Чернівцях автівки наїхали на двох буковинців

Пошук
UA EN

Травми отримав пенсіонер та неповнолітній: у Чернівцях автівки наїхали на двох буковинців

Поділись новиною:

У понеділок, 24 червня, у Чернівцях сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Унаслідок аварій постраждали 88-річний та 16-річний буковинці.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, минулої доби до поліції надійшло повідомлення про ДТП із потерпілим по вулиці Садовського в Чернівцях.

Прибувши на місце події, співробітники Чернівецького райуправління поліції попередньо встановили, що 57-річний водій автомобіля Mitsubishi наїхав на пенсіонера. Унаслідок аварії 88-річний чернівчанин отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання допомоги.

Цього ж дня сталася ще одна автопригода, у якій травмувався неповнолітній буковинець. На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 37-річний водій автомобіля Audi, здійснюючи поворот із вулиці Головної на Південно-Кільцеву, наїхав на 16-річного пішохода, який переходив дорогу в установленому місці.

У результаті аварії неповнолітній житель села Грушівка Чернівецького району отримав перелом руки. Лікарі надали хлопцю необхідну медичну допомогу та відпустили додому.

Наразі відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці вилучили транспортні засоби. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, 22 червня на Буковині сталася ДТП зі смертельним наслідком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано