Термін завершення ремонту вулиці Заньковецької продовжили до грудня: в чому причина

Пошук
UA EN

Термін завершення ремонту вулиці Заньковецької продовжили до грудня: в чому причина

Поділись новиною:

У Чернівцях у квітні розпочали капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької. Завершити його планували до 1 вересня, утім термін виконання продовжили до грудня.

Як розповів журналістам С4 підрядник Дмитро Філіпенко, і в цей дедлайн працівники можуть не вкластися. 

 «Основна проблема, яка тут є, це дуже зношена мережа: багато руйнувань, підмивів, пустот в землі. Ремонт каналізаційних мереж триватиме ще два тижні. Далі на цей об’єкт заходить інший підрядник, який замінюватиме водопровідні мережі», – зазначив Філіпенко.

Наразі на вулиці ремонтують мережі водовідведення і водопостачання та облаштовують дощову каналізацію. На нові труби підрядники дають гарантію у 50 років.

«На сьогодні виконують капітальний ремонт із водовідведення шляхом санації, тобто методом панчохи полімер. Фактично ми ремонтуємо діючий трубопровід 250 мм закритим шляхом тому, що це центр міста, і щоб не призвести до певних руйнацій, було обрано такий оптимальний варіант для ремонту мереж», – пояснив директор департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Ігор Ніколенко.

Після капітального ремонту частина вулиці Заньковецької стане пішохідною. Це передбачено концепцією мобільного середмістя. Ідея цієї концепції полягає в тому, щоб з’єднати усі площі міста. Тут також мають розмістити лавиці, смітники та велосипедну стоянку.

Згідно із договором, підрядник на ремонтні роботи Заньковецької вулиці дає 10 років гарантії. Роботи здійснюють за кошти міського бюджету. Очікувана вартість понад 48 млн гривень.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях на частині вулиці Руської завершують ремонт дороги.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано