Сучасні операційні та передове обладнання: у міській поліклініці №1 оновили хірургічне відділення

Пошук
UA EN

Сучасні операційні та передове обладнання: у міській поліклініці №1 оновили хірургічне відділення

Здоров'я
18.07
12:17

Поділись новиною:

У міській поліклініці №1 у Чернівцях оновили хірургічне відділення. Завдяки інноваційному медичному обладнанню лікарі відтепер зможуть надавати широкий спектр оперативних втручань у комфортних умовах.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4.

За словами директорки медичного закладу Марії Мельничук, до складу цього відділення входить сама хірургія, травматологія, отоларингологія, офтальмологія, а також надаються амбулаторні послуги з оперативної гінекології.

«У межах амбулаторної допомоги надається низка оперативних втручань хірургічного і травматологічного профілю, а також гістероскопічні дослідження, під час яких пацієнтам проводять діагностику або лікування з можливістю перебувати у лікарні упродовж 1-2 годин після оперативного втручання», – розповідає директорка поліклініки.

У міськраді зазначили, що отримати медичну допомогу тут можна безкоштовно. Для цього хворому потрібно мати електронне направлення від лікуючого або сімейного лікаря.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Перинатальний центр Чернівців оприлюднив перелік безкоштовних послуг для пацієнтів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано