Стало зле за кермом: на Буковині водій в’їхав у магазин із людьми

Пошук
UA EN

Стало зле за кермом: на Буковині водій в’їхав у магазин із людьми

Поділись новиною:

У середу, 22 травня, у Новодністровську сталася дорожньо-транспортна пригода із чотирма потерпілими. Водій, якому раптово стало зле за кермом, в’їхав у магазин із людьми.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що під час керування автомобілем у 74-річного жителя села Білоусівка різко погіршилось самопочуття, унаслідок чого він втратив керування та в’їхав у магазин.

Унаслідок ДТП травми отримав водій, 42-річний пасажир легковика, а також двоє працівниць магазину, віком 44 і 46 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи для надання допомоги.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області 19 травня сталися дві аварії з потерпілими.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано