Стало відомо, як працюватиме пункт пропуску «Дяківці – Раковець»

Пошук
UA EN

Стало відомо, як працюватиме пункт пропуску «Дяківці – Раковець»

Поділись новиною:

Незабаром на кордоні України з Румунією відкриють новий пункт пропуску «Дяківці – Раковець». З української сторони там наразі завершені усі роботи.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Дяківці – Раковець» визначено цілодобовий режим роботи для пішохідного, автомобільного (включно з автобусами), крім вантажного сполучення. 

Роботи з реконструкції прикордонної інфраструктури завершено в повному обсязі. На першому етапі здійснюватиметься пропуск порожніх вантажівок і цистерн.

Запланована пропускна спроможність на добу – до 300 одиниць транспортних засобів та 1550 громадян. 

Також передбачено 6 смуг руху для оформлення авто та окрема смуга руху для осіб, які перетинають кордон у пішому порядку.

Нагадаємо, 4 лютого голова Чернівецької обласної військової адміністрації повідомив про те, що реконструкція міжнародного пункту пропуску «Дяківці» завершена повністю. Відкриють КПП після того, як румунська сторона закінчить інфраструктурні роботи.

Читайте також:

На одній із вулиць у Чернівцях прибрали написи російської мовою (фото)
З вулиці Ольги Кобилянської в Чернівцях зникли написи російською мовою. Про це пише С4 із посиланням на Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР. У відомстві зазначили, що пр...
На Миколайчук OPEN завітав актор Вігго Мортенсен, який представив роботу «Мертві не завдають болю» (фоторепортаж)
Він зіграв не лише головну роль, а й виступив режисером, сценаристом і композитором стрічки. У фільмі Вігго Мортенсен хотів розповісти про долю звичайних жінок, які чекають на своїх чоловіків, братів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано