Стало відомо, кому цьогоріч планують присвоїти звання «Почесний громадянин міста Чернівців»

Пошук
UA EN

Стало відомо, кому цьогоріч планують присвоїти звання «Почесний громадянин міста Чернівців»

Політика
12.09
17:21

Поділись новиною:

Звання «Почесний громадянин міста Чернівців» цьогоріч можуть присвоїти благодійниці Марті Левченко і посмертно військовому, краєзнавцю та колишньому депутату міської ради Дмитру Сірману.

Про це пише С4 з посиланням на проєкт рішення Чернівецької міської ради.

Згідно з документом, за особливі заслуги перед Чернівецькою громадою та з нагоди 616 річниці Дня міста присвоїти звання планують Марті Левченко – голові благодійної організації «Благодійний фонд «Місто добра».

Також за особливі заслуги перед Чернівецькою громадою, а також вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України звання посмертно можуть присвоїти Дмитру Сірману – краєзнавцю, громадському діячу, депутату багатьох скликань Чернівецької міської ради, військовослужбовцю, який героїчно загинув під Синьківкою на Куп’янському напрямку, захищаючи незалежність та суверенітет України.

Рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чернівців» розглянуть депутати міської ради на найближчому засіданні, яке відбудеться 26 вересня.

Нагадаємо, торік на День міста, яке відзначали 7 жовтня, міський голова Роман Клічук вручив звання «Почесний громадянин міста Чернівців» митцю-художнику Броніславу Тутельману та директору Буковинського центру культури та мистецтв Миколі Шкрібляку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано