Стали відомі обставини ракетного удару по ТЦ у Кременчуці

Пошук
UA EN

Стали відомі обставини ракетного удару по ТЦ у Кременчуці

30.06
15:36

Поділись новиною:

Служба безпеки України встановила обставини запуску ракет по торговому центру в Кременчуці — окупанти свідомо вчинили воєнний злочин, розповів голова СБУ Іван Баканов.

За даними відомства, запуск ракет «Х-22» здійснили з бомбардувальників «Ту-22М3», які злетіли з аеродрому «Шайковка» у Калузькій області рф.

«Самі ж ракети випустили у повітряному просторі Курської області. На відео з моментом удару чітко видно – окупанти влучили саме у ТЦ, де перебувало багато відвідувачів. Можна порівняти і супутникові знімки міста до та після обстрілу. Тобто всі вигадки роспропаганди спростовуються фактами», — зауважують у дописі.

Що стосується обстрілу заводу, то в СБУ заявили, що жодних складів із військовою технікою там не було: він виробляв асфальтозмішувальні установки.

«Якщо виходити з логіки окупантів, то небезпеку для них становлять полиці супермаркетів і навіть асфальтозмішувальні установки. Армія росії – це збіговисько терористів, які обов’язково отримають покарання за свої злочини. Всі докази наразі ретельно документуються», — додав Іван Баканов.

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели чергове засідання: які рішення розглядали (фоторепортаж)
Допомога ЗСУ, протезування військових, приватизація комунального майна, об’єднання двох комунальних підприємств та розгляд петицій — депутати Чернівецької міської ради 25 квітня зібрались на чергове ...
Останній дзвоник-2024: коли у Чернівцях завершиться навчальний рік і як видаватимуть атестати
У Чернівецькій громаді 2023/2024 навчальний рік для більшості школярів завершиться 31 травня. Водночас у пʼяти освітніх закладах останній дзвоник проведуть пізніше. Про це журналістам С4 повідомил...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано