Спортсмен з Чернівців став володарем Кубка України з боксу

Пошук
UA EN

Спортсмен з Чернівців став володарем Кубка України з боксу

Спорт
14.10
11:48

Поділись новиною:

У місті Рівне минулого тижня проходив Кубок України з боксу серед чоловіків та жінок, присвячений Дню захисників та захисниць України. Чернівецьку область на змаганнях представляли троє спортсменів.

Про це пише С4.

На змаганнях зібралось близько 200 спортсменів з усієї України. Це один з відбіркових етапів до чемпіонату Азії, на який наступного року вирушатиме збірна України.

Збірна Чернівецької області поїхала у складі трьох боксерів:

  • Турчанінов Ратмір (МСК “Варяг”, тренер Турчанінов Д.І.)
  • Петринка Максим (МСК “Варяг”, тренер Турчанінов Д.І.)
  • Лавренюк Андрій (БК Імперія, тренер Шульгін С.)

В результаті змагань Максим Петринка та Андрій Лавренюк посіли 5 місця, поступившись більш досвідченим суперникам в 1/4 фіналу.

Ратмір Турчанінов провів 5 поєдинків проти представників Київської, Львівської, Черкаської та Дніпропетровської областей. Перемігши у всіх поєдинках, він став володарем Кубка України з боксу 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що каратистка Марія Гнесь та борець Євген Мурадов із Чернівців здобули перемоги на чемпіонаті світу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано