Шукала знахарку, а натрапила на шахрайку: буковинка перерахувала фейковій провидиці майже 15 тис. грн

Пошук
UA EN

Шукала знахарку, а натрапила на шахрайку: буковинка перерахувала фейковій провидиці майже 15 тис. грн

Поділись новиною:

Мешканка Чернівецької області стала жертвою шахрайки, яка нібито була знахаркою й знімала пороби. Наразі правоохоронці почали кримінальне провадження та шукають причетну до злочину. 

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, 21 травня, до поліції із заявою про шахрайство звернулася 32-річна жителька Чернівецького району. Жінка розповіла працівникам поліції, що знайшла в інтернеті оголошення про можливість отримання послуг «знахарки».

«Буковинка написала нібито провидиці повідомлення та під приводом отримання її послуг перерахувала на надані реквізити передоплату – 14 500 гривень. Надалі аферистка перестала відповідати, а заявниця зрозуміла, що її обманули шахраї», – повідомляють у поліції.

Відомості про незаконне заволодіння коштами буковинки дізнавачі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 20 травня жертвами шахрайських дій стали одразу дев’ятеро мешканців Чернівецької області. Загалом аферисти видурили в буковинців майже 85 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано