Рух транспорту на вулиці Руській можуть перекрити повністю щонайменше на два місяці

Пошук
UA EN

Рух транспорту на вулиці Руській можуть перекрити повністю щонайменше на два місяці

Поділись новиною:

У рамках капітального ремонту частини вулиці Руської наступного тижня заплановані масштабні розкопки. У зв’язку з цим рух транспорту повністю обмежать щонайменше на два місяці.

Про це під час пресконференції заявив міський голова Роман Клічук, передає С4.

«У зв’язку з тим, що водопровідна каналізаційна мережа проходить рівно по центру, немає можливості поперекривати лише пів вулиці. Якщо не придумаємо якогось іншого рішення, то перекриємо вулицю повністю на два місяці», — сказав мер міста.

Щоби ремонт завершився якомога швидше, міська рада намагається домовитися з підрядником, аби ті працювали й вночі.

Об’їхати цю ділянку транспорт зможе по вулиці Січових Стрільців, Кишинівській та Зеленій. Стосується це й громадського транспорту. Роман Клічук сподівається, що заторів через перекриття руху не виникне.

«Є певні складнощі по тролейбусах, тому що кожен вечір вони заїжджають в тролейбусне депо. Але сьогодні зібралися на нараду, шукаємо вихід, щоб воно було більш безболісно як для тролейбусного управління, так і для жителів міста», — додав очільник міста.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Руської розпочали ще цього року у березні. Згідно з умовами договору, за умови відсутності ускладнень триватиме ремонт до грудня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано