«Розсипаються на очах»: у центрі Чернівців комунальники замінюють сторічні каналізаційні мережі

Пошук
UA EN

«Розсипаються на очах»: у центрі Чернівців комунальники замінюють сторічні каналізаційні мережі

Поділись новиною:

На вулиці Т. Шевченка у Чернівцях працівники «Чернівціводоканалу» працюють над заміною каналізаційної мережі, яка, за словами комунальників, розсипається на очах.

Відео процесу показали у Telegram КП «Чернівціводоканал», пише С4.

Зазначається, що на ділянці між вулицями Олега Ольжича та Юліуса Фучика повністю розвалились цілі блоки каналізаційних комунікацій: колектор та труби, що з ним сполучені.

«Роботи ведуться від учорашнього дня, зважаючи на щільність комунікацій, значну частину розкопок доводиться робити вручну», – йдеться у повідомленні.

Комунальники планують замінити колектор та кілька сегментів труб. Роботи виконуються з середини колодязя та з боку котловану на глибині близько 5 метрів. У Водоканалі додають, що ремонт ускладнений постійним прибуттям стоків.

Нагадаємо, у зв’язку з аварійними роботами, рух транспорту на цій ділянці обмежений з 22 по 24 жовтня. Після завершення ремонту триватиме відновлення дорожнього покриття та поверхневий шар тротуарів до 27 жовтня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано