Росія вкотре атакувала Київ ракетами: наслідки обстрілу

Пошук
UA EN

Росія вкотре атакувала Київ ракетами: наслідки обстрілу

Війна
29.05
12:50

Поділись новиною:

Російські агресори другий раз за добу атакували Київ з повітря. Це була 16 атака на столицю від початку місяця. Нині відомо про шість уламків, які впали на територію міста.

Про це інформує С4 з посиланням на Київську міську військову адміністрацію.

За попередніми даними, ворог застосував озброєння балістичного типу. 

«Усі помітили, що між оголошенням тривоги і початком атаки був невеликий відрізок часу. Це свідчить про те, що було застосовано ракети, які летять за балістичною траєкторією. Тобто прилітають досить швидко. Попередньо, це були «Іскандери», – сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За інформацією КМВА, попередньо зафіксовано падіння уламків в різних районах міста: в Оболонському, Деснянському та Дніпровському. Обійшлося без критичних руйнувань.

«Ворог змінив тактику – після тривалих виключно нічних нападів, наніс удар по мирному місту вдень, коли більшість мешканців перебували на роботі і на вулицях. Тобто рашисти демонструють, що націлені на знищення цивільного населення», – зауважив начальник КМВА Сергій Попко.

Раніше у КМВА повідомляли про те, що уламки ракет впали біля АЗС, на дорожнє покриття із займанням та на територію одного з парків.

Нагадаємо, 29 травня росіяни також атакували ракетами і дронами Хмельниччину та Львівщину.

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано