Російські війська атакували Львівщину: рятувальники показали фото наслідків

Пошук
UA EN

Російські війська атакували Львівщину: рятувальники показали фото наслідків

Війна
29.05
11:30

Поділись новиною:

Під час масового нічного обстрілу російські війська атакували Львівську область. Силам ППО вдалося збити ракету, однак уламки пошкодили господарську будівлю, внаслідок чого виникла пожежа.

Про це повідомляє С4 з посиланням на голову Львівської військової адміністрації Максима Козицького.

За його словами, захисникам з ПвК «Захід» вдалося збити її над Золочівським районом. Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, внаслідок чого вона згоріла. Згорів також трактор, який був поруч.

Водночас в управлінні ДСНС у Львівській області зазначили, що о 04:09 вогнеборці локалізували пожежу, а о 04:35 ліквідували.

«Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, пошкоджено кабіну трактора. Вогнеборці врятували від знищення вогнем дві господарські будівлі та житловий будинок», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що окупанти вночі 29 травня завдали удару по Хмельницькій області. Російські війська влучили в інфраструктуру області, серед яких і військовий об’єкт.

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано