Ремонт Сторожинецької у Чернівцях: коли завершать та які роботи планують виконати

Пошук
UA EN

Ремонт Сторожинецької у Чернівцях: коли завершать та які роботи планують виконати

Поділись новиною:

У Чернівцях на Сторожинецькій цього тижня почався поточний ремонт. На вулиці планують оновити дорожнє покриття, замінити бордюри та встановити 30 нових опор для вуличного освітлення.

Про це під час преспідходу розповів перший заступник директора департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Григорій Прохоренко, передає С4.

Ремонт триває на ділянці від вулиці Героїв Майдану до Каспрука. Його планують завершити протягом місяця.

«Ремонт тротуарів ми не передбачали тому, що це поки досить виходить дорого, коштів не вистачає. Але буде заміна опор, тому що вони перебувають в поганому стані. Люки й колодязі будуть підійматися, щоб забезпечити нормальну стійкість їхню й уникнути швидкого руйнування», – говорить Прохоренко.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація з Івано-Франківська, яка виграла тендер.

«Довжина ділянки – 855 метрів. Будемо замінювати люки, плити на інженерних мережах, підстелювати основу, встелювати нижній шар асфальту, бордюри перекладати й облаштовувати верхній шар», – каже головний інженер підрядної організації Назарій Павлюк.

За його словами, насамкінець фахівці нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки. Ремонт підрядник почав 8 липня, наразі триває етап фрезерування.

Паралельно з дорожниками на ділянці працюють комунальні служби: Трест зеленого господарства обрізає дерева, а «Чернівціводоканал» вивчає стан мереж. 

«Наразі немає ніяких причин для виникнення ускладнень через інженерні мережі, тому будемо старатися в короткі терміни це виконати. Звичайно, що у Чернівцях рельєф не легкий, є горбиста місцевість, але це дозволить якраз правильно відвести воду з ділянки», – додає Назарій Павлюк.

Рух транспорту поки що обмежений частково, тут пропускають маршрутки та водіїв, які мешкають поруч. Для решти – об’їзд через вулицю Каспрука або Кошового.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях під час ремонту трубопроводу на проїжджій частині виявили провалля глибиною в 3 метри.

Слідкуйте за нами у Telegram 

Читайте також:

Чернівецький національний університет опинився в десятці вишів за кількістю поданих заяв від вступників
В Україні 31 липня завершилось подання заяв від вступників до університетів на бакалаврат. Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича у результаті опинився на шостому місці за кількіст...
У Чернівцях триває ІІ конференція-воркшоп «Управління в освіті: формування цілісної (доброчесної) особистості» (фото)
У Мармуровій залі ЧНУ ім. Ю. Федьковича 31 липня та 1 серпня відбуватиметься захід, що об’єднає управлінців у сфері освіти, політиків, педагогів та представників громадських організацій. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано