Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти

Пошук
UA EN

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти

Поділись новиною:

Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про шахрайство надійшло до поліції 29 червня від 65-річної жительки Мамаївської громади. Заявниця розповіла поліцейським, що їй зателефонувала невідома та представилася медичним працівником.

Співрозмовниця повідомила жінці, що її син, який з лютого цього року вважається безвісти зниклим, зараз перебуває в лікарні і для його лікування необхідні гроші.

Надалі буковинка без вагань перерахувала 50 тисяч гривень на невідомий рахунок.

Відомості про вказаний факт дізнавачі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадали буковинцям про те, що у випадку дзвінка «Ваш родич в біді», перш за все варто перевірити отриману інформацію, зокрема правоохоронці радять попросити співрозмовника надати докази того, що ваша близька людина потребує допомоги (довідки з медзакладу чи фотопідтвердження). Поліцейські застерігають: у жодному випадку не перераховуйте гроші на невідомі рахунки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, таким же чином раніше шахраї ошукали 72-річну жительку села Чудей. Аферисти під приводом допомоги доньці, яка нібито опинилася в біді, виманили у буковинки 121 тисячу гривень.

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано