Псевдоблагодійники ошукали буковинку на майже 8 тис. грн: у поліції пояснили, як вберегтися від шахраїв

Пошук
UA EN

Псевдоблагодійники ошукали буковинку на майже 8 тис. грн: у поліції пояснили, як вберегтися від шахраїв

Поділись новиною:

Мешканка Чернівецької області потрапила на гачок аферистів і втратила майже 8 тисяч гривень. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, 48-річна жителька Дністровського району розповіла поліції, що у месенджері отримала повідомлення від невідомого про додаткову матеріальну виплату. Буковинка перейшла за посиланням та ввела реквізити банківської картки, з якої надалі зникло 7600 гривень.

Відомості про незаконне заволодіння коштами буковинки слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці закликали громадян довіряти інформації про соціальні виплати тільки з офіційних сайтів установ і організацій.

Буковинцям радять бути уважними та обачними, не переходити за сумнівними посиланнями та в жодному випадку не вводити конфіденційну інформацію, що стосується ваших банківських рахунків на невідомих ресурсах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині жінка, яка також хотіла отримати додаткову грошову допомогу, випадково перерахувала шахраям 50 тис. грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано