Пропонують понад 4000 посад у Силах оборони: у застосунку «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу

Пошук
UA EN

Пропонують понад 4000 посад у Силах оборони: у застосунку «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу

Війна
18.10
15:15

Поділись новиною:

У застосунку «Резерв+» став доступним сервіс рекрутингу. Нова функція пропонує понад чотири тисячі вакансій у Силах оборони.

Про це інформує С4 із посиланням на сайт Міністерства оборони України.

Вказується, що це дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську, адже завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони — понад 4 000.

«”Резерв+” стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного. Яка допомагає йому розв’язувати питання в кілька кліків. Дає можливість знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, і посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Це перша версія сервісу, поступово ми поліпшуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів», — зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

У міністерстві додають, що для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши наявність військової освіти чи сферу, у якій людина розбирається найкраще.

«На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом “зі своїми знаннями — на своєму місці” індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще», — сказала Черногоренко.

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки в ЗМІ.

Оновлена версія «Резерв+» із сервісом рекрутингу вже доступна для завантаження в App Store та Play Market.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у застосунку «Армія+» для військовозобов’язаних з’являться нові функції. Йдеться, зокрема, про навчальні курси, е-посвідчення та програму лояльності для воїнів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано