Пропонував 200 доларів: на Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоб виїхати з країни

Пошук
UA EN

Пропонував 200 доларів: на Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоб виїхати з країни

Поділись новиною:

У середу, 4 вересня, на міжнародному пункті пропуску «Дяківці-Раковець» 33-річний чоловік намагався підкупити прикордонників. За 200 доларів він намагався пришвидшити проходження паспортного контролю.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

«Поліцейські з’ясували, що під час перетину державного кордону 33-річний житель села Строїнці надав працівникам Державної прикордонної служби 200 доларів США за пришвидшення проходження паспортного контролю», — йдеться в повідомлені.

Правоохоронці вилучили в порушника речові докази та внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Відповідно до санкції статті йому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині 30-річний чоловік намагався підкупити поліцейських, щоб уникнути відповідальності за домашнє насильство.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано