Продавав гранати і запали до них: у Чернівцях викрили молодика, який торгував боєприпасами

Пошук
UA EN

Продавав гранати і запали до них: у Чернівцях викрили молодика, який торгував боєприпасами

Поділись новиною:

Чернівчанина підозрюють в незаконному продажів боєприпасів на території області. 20-річного чоловіка викрили «на гарячому», коли той продав гранатомет.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

За даними поліції, чернівчанин продав три бойові гранати військового зразка із запалами до них. Його затримали правоохоронці 30 вересня, коли чоловік намагався збути гранатомет «РПГ-22».

Наразі поліцейські направили вилучені речові докази на експертизу й з’ясовуватимуть, звідки чернівчанин дістав боєприпаси. Крім того, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької оружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру, його зараз тримають під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, на початку вересня у Чернівецької області викрили 43-річного чоловіка, який незаконно продавав зброю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано